Een échte partner

Uw project volledig op maat en tot in de puntjes verzorgd

Stap 1

Een eerste gesprek

Ik begin de samenwerking graag met een kort gesprek, zo kan ik beter inschatten wat de vereisten zijn en kan ik mij een goed beeld vormen bij de personen achter het product of bedrijf, iets wat het verdere verloop alleen maar ten goede komt.

Stap 2

Perspectief

Voor ik start probeer ik zo goed mogelijk de problemen en vereisten te begrijpen zodat ik voor gerichte oplossingen kan zorgen. Dit is een proces waar ik nauw met u samenwerk en graag 'ping-pong' speel, zo weten we samen welke richting we uit gaan.

Stap 3

Productie

Tijd om er in te vliegen, de volgende stap spreekt voor zich. Tijdens dit proces ontwerp en ontwikkel ik alle nodige zaken in nauw overleg met u. Ik doe dit in kleine stappen en met voldoende feedback zodat we problemen meteen kunnen oplossen en zo tijd besparen over het traject.

Stap 4

Opvolging

De vraag die soms vermeden wordt: werkt het? Na oplevering is het belangrijk alles op te volgen en bij te sturen waar nodig, alleen zo bekomen we het perfecte resultaat, ook al betekent dit soms om een beetje van taktiek te veranderen.

Stap 5

De toekomst

Ik bouw graag langdurige samenwerkingen op, zo bekomen we de meest solide resultaten. Het is goed om nadien samen te blijven sleutelen aan vooruitgang!

Gaat het klikken?

Wat je van mij kan verwachten

Uw project uit handen geven kan soms moeilijk zijn, daarom is het belangrijk om dit met de juiste partner te doen. Als freelancer werk ik aan de meest uiteenlopende projecten voor een breed spectrum klanten. Ik ben niet gedreven door financiële rijkdom en aanvaard daarom niet elk project, mijn doel is een eerlijke en vlotte samenwerking.

Samenwerken met mij betekent een doelgerichte aanpak op maat. Ik heb een cleane, moderne en gestructureerde stijl en werk graag efficiënt en to-the-point en probeer steeds de beste oplossing te vinden. In mijn ogen is de basis van een goede samenwerking wederzijds respect en samen tot een resultaat komen waar iedereen trots op is.