Webdesign

Pixelperfecte & moderne websites

Als webdesigner werk ik, samen met u, een website op maat uit. Op basis van uw input creëer ik een logische en gebruiksvriendelijke structuur en voorzie hiervoor een clean en hedendaags design, dat meteen de aandacht van de bezoeker trekt.

Professioneel webdesign

Een website die écht op maat gemaakt is

Ik hou kwaliteit enorm hoog in het vaandel, daarom ontwerp en ontwikkel ik websites die echt op maat zijn van de klant. Geen aangekocht thema dat al duizend keer gebruikt werd, maar een website die er uit springt en uw verhaal vertelt zoals het moet.

Ik ontwerp een professionele en moderne look & feel, ontwikkel een snelle en robuuste code en koppel alles met WordPress zodat je uw website zelf kunt onderhouden, volledig op maat. Elke stap van het proces doe ik samen met u zodat het eindresultaat 100% is waar jijzelf of uw zaak voor staat.

Na oplevering blijf ik ook in de buurt, het is belangrijk alles op te volgen en bij te sturen waar nodig want alleen zo bekomen we het perfecte resultaat, ook al betekent dit soms om een beetje van taktiek te veranderen.

Design & ontwikkeling websites

UI/UX

Responsive ontwikkeling

Technische optimalisatie

SEO optimalisatie

Domeinnaam & hosting support