Webdesign

Pixelperfecte & moderne websites die mooi ogen op elk scherm

Uw website is dé ambassadeur van uw diensten en/of producten. Om (potentiële) klanten te overtuigen is het dus van belang een professionele uitstraling te hebben. Als webdesigner werk ik, samen met u, een website op maat uit. Op basis van uw input creëer ik een logische en gebruiksvriendelijke structuur en voorzie hiervoor een clean en hedendaags design, dat meteen de aandacht van de bezoeker trekt. Ten slotte vul ik die in met de juiste content, die de aandacht niet meer loslaat.


Duidelijke structuur & design op maat

De online consument van vandaag heeft niet veel geduld: hij wil meteen een antwoord krijgen op zijn vraag, of een oplossing voor zijn probleem. Met één muisklik kunt u hem (voorgoed) kwijt zijn. Daarom is het heel belangrijk dat uw website er niet alleen goed en professioneel uitziet, maar ook duidelijk en logisch gestructureerd is zodat de bezoeker er zich meteen thuis voelt. De basis van een goede website is dan ook een transparante structuur, die ik combineer met een cleane, professionele look.

Ook achter de schermen moet het plaatje kloppen. Door heel gericht te coderen en zowel content als structuur te optimaliseren voor SEO, zorg ik er voor dat uw website snel en efficiënt werkt, en dat hij vlot door de verschillende zoekmachines wordt opgepikt. Het resultaat is een moderne, responsive website die perfect werkt op elk device, zo vinden bezoekers niet alleen snel je website, ze blijven er ook.

Met een krachtig beheersysteem

Een goede website is nooit helemaal af. De content en structuur moeten leven, zodat de zoekmachines geïnteresseerd blijven. Regelmatige updates zijn dan ook heel belangrijk. Om te garanderen dat u dat zonder enig probleem eigenhandig kunt doen, voorzie ik een heel gebruiksvriendelijk CMS waarmee u zelf gemakkelijk aanpassingen kunt doorvoeren.

Een nieuwsbericht plaatsen? Uw dienstenaanbod uitbreiden? Een foto uploaden? Uw bestaande teksten opfrissen? Met WordPress, wereldwijd het meest gebruikte CMS (Content Management System), past u in géén tijd uw webcontent aan. Met als directe gevolg meer terugkerende bezoekers en een hogere positie in de zoekmachines.