Mathieu Delporte - Freelance Webdesigner & WordPress Developer
Mathieu Delporte - Freelance Webdesigner & WordPress Developer
Totaalproject

E-bike Winetours

Wijnliefhebbers uit alle landen kunnen terecht bij E-bike Winetours, een concept waar je met een elektrische fiets of scooter verschillende wijntours kunt doen in en rond Chablis mét bezoeken aan de vele wijgaarden.

Diensten
  • Logo design
  • Webdesign
  • Front-end development
  • WordPress development
Jaartal
  • 2015
Sector
  • Toerisme & vrije tijd
De briefing

Het concept een gezicht geven

Om het hele concept vorm te geven ontwikkelde ik een logo die de basis werd voor de verdere uitwerking van de branding en het drukwerk. Naast het logo werd een uitgebreide website ontwikkeld waar alle tours duidelijk aan bod komen, zo kunnen bezoekers makkelijk hun favoriete tour selecteren en meteen reserveren. Ook het concept en de regio van Chablis komen aan de hand van tekst en mooie beelden duidelijk aan bod om bezoekers duidelijk te informeren en te charmeren.

Het logo werd al snel gekozen en bevat alle elementen aanwezig in het concept. Ook het lettertype werd specifiek gekozen omwille van de perfecte match met de stijl die we wouden neerzetten.

Drukwerk

Een coherente stijl voor drukwerk, gadgets en bikes

Het logo werd de basis voor een uitnodigende uitstraling en werd op alle elementen doorheen de zaak gebruikt, van het drukwerk tot de fietsen, scooters, drinkflessen en interieur.

Webdesign

Een moderne website

Een moderne, responsive website die aan de hand van mooie beelden en iconen de juiste sfeer neerzet. De verschillende tours worden op duidelijke wijze voorgesteld en zijn makkelijk te reserveren, je krijgt meteen zin om naar Chablis te vertrekken!