Totaalproject

E-bike Winetours

Wijnliefhebbers uit alle landen kunnen sinds kort terecht bij E-bike Winetours, een nieuw concept waar je met een elektrische fiets of scooter verschillende wijntours kunt doen in en rond Chablis. Elke bezoeker krijgt naast zijn fiets of scooter ook een roadboek en GPS mee, die hen niet alleen in goede banden leiden, maar ook alle interessante plaatsen en weetjes meegeeft.

De briefing

Het concept een gezicht geven

Om het hele concept vorm te geven ontwikkelde ik een logo die de basis werd voor de verdere uitwerking van de branding en het drukwerk. Naast het logo werd een uitgebreide website ontwikkeld waar alle tours duidelijk aan bod komen, zo kunnen bezoekers makkelijk hun favoriete tour selecteren en meteen reserveren. Ook het concept en de regio van Chablis komen aan de hand van tekst en mooie beelden duidelijk aan bod om bezoekers duidelijk te informeren en te charmeren.

E-bike Winetours - Logo
E-bike Winetours - Logo
E-bike Winetours - Logo

Het logo werd al snel gekozen en bevat alle elementen aanwezig in het concept. Ook het lettertype werd specifiek gekozen omwille van de perfecte match met de stijl die we wouden neerzetten.

E-bike Winetours - Totaalproject

Drukwerk

Een coherente stijl voor drukwerk, gadgets en bikes

Het logo werd de basis voor een uitnodigende uitstraling en werd op alle elementen doorheen de zaak gebruikt, van het drukwerk tot de fietsen, scooters, drinkflessen en interieur.

E-bike Winetours - Totaalproject
E-bike Winetours - Totaalproject
E-bike Winetours - Totaalproject

Een overzichtelijke brochure zorgt ervoor dat toeristen snel de weg naar E-bike vinden wanneer ze in Chablis op zoek gaan naar plaatselijke dingen om te doen.

E-bike Winetours - Brochure
E-bike Winetours - Brochure

Webdesign

Een moderne & responsive website

Een moderne, responsive website die aan de hand van mooie beelden en iconen de juiste sfeer neerzet. De verschillende tours worden op duidelijke wijze voorgesteld en zijn makkelijk te reserveren, je krijgt meteen zin om naar Chablis te vertrekken!

  • Branding
  • Grafisch ontwerp
  • Webdesign
  • WordPress ontwikkeling
  • WordPress onderhoud