Totaalproject

Groepspraktijk Tille

Groepspraktijk Tille is een nieuwe multidisciplinaire groepspraktijk in Varsenare die vanuit een preventieve visie verschillende disciplines behandelt in één centrale locatie.

Samen met hen ontwikkelde ik een logo, branding en website die hen alle tools geeft voor een vlotte start, maar ook zeer flexibel is om mee te groeien met de praktijk zelf.

Logo

Een herkenbaar logo

Het logo moest een cleane uitstraling krijgen die voldoende herkenbaar is om te blijven plakken als geheel. Na verschillende brainstorm sessies en voorstellen werd gekozen om te werken met een puls in een cirkel en de naam & baseline in een strak en modern lettertype. Voor Functional Training binnen Tille werd een gelijkaardig logo opgemaakt met een aangepast kleurenpallet.

De puls staat symbool voor de zorg en dynamiek van Tille waarbij de cirkel staat voor het centraal plaatsen van de patiënt en de centralisatie van de disciplines zelf. Het logo is simpel maar herkenbaar, clean maar met een complexere betekenis.

Groepspraktijk Tille - Logo
Groepspraktijk Tille - Logo

Stationary

Alle materialen in een samenhangende huisstijl

Voor een vlot dagelijks verloop van de consultaties werden verschillende materialen opgemaakt om de specialisten en patiënten makkelijker verder te helpen. Alle naamkaartjes, afsprakenkaartjes, brief- en factuurpapier, banners en promotiemateriaal werden opgemaakt in dezelfde herkenbare stijl.

Groepspraktijk Tille - Briefpapier
Groepspraktijk Tille - Afsprakenkaartje
Groepspraktijk Tille - Naamkaartje

Webdesign

Een informatieve website voor patiënten

Om het voor patiënten makkelijk te maken meer informatie te vinden rond de praktijk werd een uitgebreide website gebouwd waar de sterke visie en het uitgebreide aanbod aan therapieën duidelijk wordt uitgelegd. Bezoekers vinden snel de nodige info rond elke therapie en kunnen makkelijk meer info vragen of een afspraak boeken.

De website oogt niet alleen modern en sluit perfect aan bij de huisstijl, hij is ook zeer performant en flexibel opgebouwd om aanpassingen en uitbreidingen in de toekomst makkelijk te maken.

  • Branding
  • Grafisch ontwerp
  • Webdesign
  • WordPress ontwikkeling
  • WordPress onderhoud