Totaalproject

Parket Seye

Parket Seye plaatst en renoveert al meer dan 25 jaar massief en half-massief parket. Ze bieden ook een ruime collectie laminaat-, fineer- en vinylvloeren aan en ze plaatsen terrasplanken in tropisch hardhout.

Hun volledige brand werd onder handen genomen met een modern nieuw logo, stationary, signage, belettering en een nieuwe website.

Modern nieuw logo

De basis van hun nieuwe brand

Als start werd het verouderde logo volledig vernieuwd. De basis van het logo is de S geïntegreerd in een typisch motief dat in parket kan gevonden worden.

Het resultaat is een modern en strak logo dat een mooie combinatie vormt tussen embleem en naam en de perfecte basis vormt voor het verder uitrollen van de huisstijl.

Parket Seye - Logo
Parket Seye - Logo

Het logo werd de basis voor de naamkaartjes, briefpapier en de reclamepanelen, alles werd als één geheel opgemaakt om zo een consistente look & feel te hebben.

Parket Seye - Briefpapier
Parket Seye - Naamkaartje

Ook de nieuwe bestelwagens werden voorzien van opvallende belettering om zo op de werf en in de straat makkelijk op te vallen.

Parket Seye - Belettering bestelwagens
Parket Seye - Belettering bestelwagens

Website

Informatieve website met mooie beelden

Als laatste werd ook de volledige website vernieuwd in de nieuwe look & feel. De website straalt een rustige en overzichtelijke sfeer uit waarbij de visie kort maar krachtig wordt verteld en de realisaties duidelijk naar voor worden gebracht.

  • Branding
  • Grafisch ontwerp
  • Webdesign
  • WordPress ontwikkeling
  • WordPress onderhoud