Wie ik ben

Correcte & stipte freelancer

Ik ben een 32-jarige designer met een passie voor functioneel webdesign en professioneel grafisch ontwerp. Daarnaast ben ik vooral ook een pianist, snowboarder, hondenmens en whiskyliefhebber.

Mijn werk

Een échte partner

Freelancer met de drive van een bureau

Na vijf jaar als grafisch ontwerper in een middelgrote onderneming besloot ik de stap naar freelancer te zetten, om mij voortaan in alle vrijheid te kunnen smijten in mijn ambitie: professionele websites en grafisch ontwerp.

Oplossingen die uw product of dienst perfect in de schijnwerper plaatsen, het imago van uw onderneming naar een hoger niveau tilt en bovenal online bezoekers tot actie aanzet.

Mijn skillset

Waar ik sterk in ben

Webdesign, branding, front- en back-end development. In al deze tijd ben ik deze skills blijven aanscherpen, én bouwde ik een stevig en betrouwbaar netwerk uit van professionele partners zoals drukkerijen, fotografen en copywriters. Op basis daarvan kan ik zonder aarzelen zeggen dat uw project gegarandeerd op maat zal zijn van uw professionele wensen, timing en budgettaire mogelijkheden.

UI / UX

Branding & Design

Webdesign

Front-end Development

WordPress Development

Gaat het klikken?

Wat je van mij kan verwachten

Uw project uit handen geven kan soms moeilijk zijn, daarom is het belangrijk om dit met de juiste partner te doen. Als freelancer werk ik aan de meest uiteenlopende projecten voor een breed spectrum klanten. Ik ben niet gedreven door financiële rijkdom en aanvaard daarom niet elk project, mijn doel is een eerlijke en vlotte samenwerking.

Ik hamer op kwaliteit en zweer bij maatwerk, heb een cleane, moderne en gestructureerde stijl en werk graag efficiënt en to-the-point. Ik probeer steeds de beste oplossing te vinden. In mijn ogen is de basis van een goede samenwerking wederzijds respect en samen tot een resultaat komen waar iedereen trots op is.