Freelancer met de drive van een bureau

Ik ben een freelance webdesigner & grafisch ontwerper die uzelf of uw zaak doet schitteren

Wie ik ben

Correcte & stipte freelancer

Ik ben een 30-jarige designer met een passie voor functioneel webdesign en professioneel grafisch ontwerp. Daarnaast ben ik vooral ook een gitarist, snowboarder, hondenmens en whiskyliefhebber.

Na vijf jaar als grafisch ontwerper in een middelgrote onderneming besloot ik de stap naar freelancer te zetten, om mij voortaan in alle vrijheid te kunnen smijten in mijn ambitie: mooi, duidelijk en professioneel design.

Echte visitekaartjes die uw product of dienst perfect in de schijnwerper plaatsen, het imago van uw onderneming naar een hoger niveau tilt en bovenal online bezoekers tot actie aanzet. Dat doe ik intussen al enkele jaren, met tevreden klanten als mijn visitekaartjes.

Mathieu Delporte, een echte partner

Een échte partner

Ideeën zijn zelden mooi afgelijnd. Daarom zie ik mij vooral als een partner die met u meedenkt, en uw ideeën vorm geeft in élke fase van uw project.

Webdesign en grafisch ontwerp op maat

Aanpak op maat

Elke opdracht is uniek, dus is mijn aanpak dat ook. Ik pas mij aan uw verwachtingen aan en haal het onderste uit uw project, binnen de deadline en budget.

Professioneel en functioneel design

Professioneel & functioneel

Voor elk project zorg ik telkens voor een duidelijke structuur, optimale gebruikerservaring, professioneel design en overzichtelijke code.

Mijn skillset

Waar ik sterk in ben

Webdesign, branding, front- en back-end development. In al deze tijd ben ik deze skills blijven aanscherpen, én bouwde ik een stevig en betrouwbaar netwerk uit van professionele partners zoals drukkerijen, fotografen en copywriters. Op basis daarvan kan ik zonder aarzelen zeggen dat uw project gegarandeerd op maat zal zijn van uw professionele wensen, timing en budgettaire mogelijkheden.

UI / UX

Branding & Design

Webdesign

Front-end Development

WordPress Development

Vinçotte Belintra Twin Promotion Prodall Velleman Projects Toyota